Godt tilbud til andelsboligforeninger i Viborg og Skive

At være formand eller blot at være en del af en andelsbolig forening, kan tage rigtig meget tid, fordi der er en del administrativt arbejde, som altid tager en del længere tid, end man lige går og beregner. Hvis du ikke har tid til at lave alt dette arbejde, så kan du altid uddelegere det, eller du kan faktisk også outsource det, hvis der slet ikke er tid til at lave noget af arbejdet. Det gør tingene meget nemmere for dig, og det kommer til at gøre din hverdag meget nemmere, fordi du nu ikke længere har en byrde på dine skuldre, som du før har haft, fordi du har haft så meget administrativt arbejde, som du skulle have lavet, men som du bare ikke har haft tid til at lave. Det kan være, at du bare gerne vil have andre folk til at lave dit arbejde.

Gør tingene nemmere i andelsbolig foreninger

Hvis du har alt dette arbejde, som du bare ikke har tid til at lave, og hvis du gerne vil have mere tid til andre projekter eller måske endda mere tid til din familie, så har du altså mulighed for at få arbejdet outsourcet. Dette vil gøre tingene meget nemmere for dig, men også for resten af andelsbolig foreningen, fordi de vil heller ikke have alt dette administrative arbejde. At gøre tingene nemmere for dig selv, er altid en god idé, fordi det vil give dig tid til at lave alt det, du gerne vil lave. Hvis du gerne vil have mere tid med din familie, så kan du få det, og hvis du vil have mere tid til dit arbejde, så kan du også få det. Alt er muligt, det er bare op til dig, at finde ud af, hvordan det hele skal foregå.

Vi klarer det administrative i forhold til bogføring og revision. Kontakt os gerne og få et tilbud på telefon 86 60 32 22


Leif Aasten, registreret revisor

Direkte telefon: 24 67 69 60

Email: leif@revision-viborg.dk

Majbritt Dahl Christensen, revisorassistent

Direkte telefon: 60 24 79 63

Email: majbritt@revision-viborg.dk