Skab tryghed i dit liv med en økonomisk rådgivning i Viborg og Skive

Kom trygt og sikkert igennem udfordrende perioder i dit liv med en professionel økonomisk rådgivning, som også hjælper dig med at tage de rigtige lån i banken.

Økonomisk rådgivning hjælper dig igennem livets omvæltninger

De fleste mennesker får brug for gode råd til økonomien i løbet af deres liv. Når man er ung kan det være fordi, at man har svært ved at administrere sin voksende kapital, og har brug for gode råd til at lave en opsparing. Som ung kan man også have gavn af økonomisk rådgivning i forhold til at betale skat af sin indkomst, hvilket kan være uoverskueligt at forholde sig til, når man er ny på arbejdsmarkedet. Her er det en god idé at kontakte en erfaren revisor, der kan give dig en god start på dit arbejdsliv.


Mange får dog særligt brug for professionel rådgivning i den periode af deres liv, hvor der sker mange omvæltninger. Har du fået børn eller er blevet gift, forandres din økonomisk situation væsentligt. Børnene skal dækkes ind under nye forsikringer, og I skal måske have fælles økonomi i forbindelse ægteskabet. I sådanne tilfælde kan det være betryggende at få en dygtig revisor til at hjælpe jer med at skabe et overblik over jeres fælles økonomi. Dette er især vigtigt, hvis I overvejer at investere i en større bolig, som ofte vil kræve et lån fra banken. I dette tilfælde er det vigtigt at få professionel økonomisk rådgivning, så du tager det helt rigtige lån til lige præcis din situation. Det er blandt andet vigtigt at overveje hvor høj renten er, og hvor lang tid lånet skal strække sig over. Er det et lån til en ny familiebil, kan det for eksempel være rart at kunne afdrage på lånet i løbet af en længere periode. En revisor kan i denne forbindelse sikre, at du undgår at tage et utrygt lån, som du vil have svært ved at betale tilbage.
Leif Aasten, registreret revisor

Direkte telefon: 24 67 69 60

Email: leif@revision-viborg.dk

Majbritt Dahl Christensen, revisorassistent

Direkte telefon: 60 24 79 63

Email: majbritt@revision-viborg.dk